Äventyr i trapphuset

Ponera att befinna sig i en trappuppgång utan sele är det mest äventyrliga man gjort på x antal år. Så är det för Fille, som har varit på minisemester (se bilder nedan).

Jag tänker ofta att det skulle vara gött att vara kisse. Vara lat 90% av den vakna tiden, samt vara uppskattad i denna lathet. Dessutom vila/sova när helst man känner för det, käka med tio minuters mellanrum, uppskatta en illaluktande måltid, håra ner utan att behöva ta upp efter sig, köra ego- skita i alla andra, sprätta sand, anses söt när man får ett "bryt" och springer i cirklar, vara spänstig, bita männsikor i vaderna och klä i en eventuell tjock mage eller hängbuk.

Med andra ord övervinner fördelarna med att vara katt den enda nackdelen i form av låg äventyrsnivå (som innekatt). Det är ju dessutom inne att semestra i grannskapet nu.


Fille har tagit sig upp till vindsplanet och jamar lite lamt, då han blir psykiskt ostabil av stängda dörrar.


Felix minisemsestrar som synes med skräckblandad förtjusning.


Filles sköra ögon tog lite stryk av äventyret.

xx

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha... en stor nackdel måste vara själva torkningsmomentet efter toalettbesöket... =)=)

2009-05-27 @ 22:07:31
Postat av: Emma MY

Jag skrattar fortfarande! =D vilka aventyr for lille felix! Va ar det med katter o stnagda dorrar? Mittes blir ocksa helt tokig om man stanger dorren till vilket rum som helst. Hon vill inte va dar inne, bara ha mojligheten att ga in nar hon vill. Ar det har nagot vi har skapat genom att skamma bord vara sma kissemissar?

2009-06-02 @ 18:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0